Vi søger en konstruktionsingeniør!

Som konstruktionsingeniør hos os refererer du direkte til vores tegnestuechef. Du vil indgå i et velfungerende tegnestueteam samt få ansvar for beregninger og kvalitetskontrol af tegninger. Videre vil du være med til at sikre, at overleveringen fra salg til tegnestuen vil fungere optimalt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

o udførsel samt kontrol af statiske beregninger

o projektgranskning

o deltagelse i projekteringsmøder

o opsamling af statik fra underleverandører

o at supportere tilbudsafdelingen

o kontrol af armeringstegninger

o vedligeholdelse af tegnestuehåndbog

o dokumentationsarbejde

o udvikling etc.

Vi søger en medarbejder, der er kvalitetsbevidst, struktureret samt bevarer et godt overblik i hektiske perioder. Du er engageret, har gode samarbejdsevner samt kommunikerer direkte. Du motiveres af egne resultater, tager et selvstændigt ansvar og indgår i en afdeling m. god tone, hjælpsomhed og ro.

Vi forventer, du hare en uddannelse som bygningsingeniør eller lignende. Erfaring med byggebranchen eller rådgivende ingeniørarbejde er en fordel, ligesom kendskab til at beregne betonelementer. Du har endvidere kendskab til AutoCad og er fortrolig med MS Office som dagligt værktøj.

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i vores veletablerede virksomhed med et godt socialt miljø. Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedssikring etc.

For yderligere informationer henvend dig til tegnestuechef Svend Erik Lind pr. mail, brev eller telefon jf. vores hjemmeside.

Ansøgning sendes direkte til Mai-Britt Wentzel; mbw@gandrupelement.dk

Vi søger produktionsmedarbejdere!

Føler du dig hjemme i en produktion, og vil du skabe noget, er jobbet som produktionsmedarbejder måske noget for dig. 

·​Du kan være fag- eller ufaglært

·​Erfaring er ikke afgørende, idet du bliver oplært hos os

Arbejdsopgaver:

- ​udstøbning og færdiggørelse af elementer

-​div. oprydning

-​opstilling af forme

-​armering og udstøbning af elementer​

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i vores veletablerede virksomhed med et godt socialt miljø. Løn efter overenskomst samt pensionsordning, sundhedssikring etc.


Ring til Ernst Enevold Nielsen på mobilnummer: 26 13 48 00

GANDRUP ELEMENT A/S​,Teglværksvej 35, 9362 Gandrup​ //CVR: 13972648 //+ 45 96 54 38 00 //faktura@gandrupelement.dk //ge@gandrupelement.dk