Begivenheder​

Svend Erik Lind fejrer 30 års jubilæum

Den 25.01.2018
fejrede tegnestuechef Svend Erik Lind sit 30 års jubilæum hos Gandrup Element A/S.
”..... Svend Erik står bag det bedste tegnestueteam samt kvalitetssikrer på højt niveau ...... ”, var nogle af ordene fra direktør Karsten Jensen. 

Vi takker Svend Erik for sine høje faglige kompetencer, sin personlighed samt loyalitet årene igennem. Vi ser frem til flere af dem!

Årets betonmager 2017 er  Mariusz Hacilo

I år tilfaldt æren som årets betonmager Mariusz Hacilo fra Gandrup Element A/S. Mariusz var desuden vinder ved ”Betonworkshop 2017”.
Mariusz’ holdkammerater fremhævede det gode humør, hjælpsomheden, indsatsen samt engagementet.
Gandrup Element A/S ønsker Mariusz Hacilo et stort tillykke med kåringen som ”Årets betonmager”, men også som en af vinderne ved Betonworkshop 2017.
”Vi er stolte over og glade for Mariusz Hacilos indsats og engagement, der også i vores virksomhed er kendetegnende for ham”, udtaler produktionsleder Ernst Nielsen.

Mariusz fra Gandrup Element A/S var blandt vinderne

af Betonworkshop 2017​

Vi ønsker Mariusz Hacilo et stort tillykke som en af de tre vindere ved ”Betonworkshop 2017”.

Et stort tillykke til Mariusz, som vi er meget stolte over!

GE-WALK  den 11.06.17

Søndag den 11.06.17 mødtes kolleger fra Gandrup Element A/S til en GE-WALK, hvor vi gik Egholm rundt. Der faldt ikke en dråbe regn i de 2,5 timer, vi gik.

Nogle kom tidligt, andre lidt senere. Stemningen var i top. Og den  efterfølgende frokost  på Kronborg var god og hyggelig.

Tak for en dejlig og frisk dag, kære kolleger!

Halvmarathon den 21.05.17

Søndag den 21.05.17 løb medarbejdere fra Gandrup Element A/S   en halvmarathon

Henrik Jensen, Kaj Christensen, Susan Bønnelykke, Christian Tønnesen, Henrik Møller, Jesper Graversen og Birgitte V. Aagesen

GODT LØBET, kære kolleger!

Ladywalk den 30.05.16

Mandag den 30.05.16 deltog fire friske kvinder fra Gandrup Element A/S i "Ladywak". Vi travede godt 12 km på en fin rute i Nørresundby med smuk og dejlig natur.  Solen skinnede fra en skyfri himmel, og snakken gik lystigt sammen med skridtene, vi tog. Tak for en god eftermiddag/ aften til Lene, Carina, Susan og Mai-Britt

Projektdag m. Morten Resen

Fredag den 22.01.16 afholdt Gandrup Element A/S en projektdag med fremlæggelser af projektet, "VORES". En stor tak til alle deltagere, der gjorde et fint stykke arbejde. Efterfølgende havde vi fornøjelsen af at høre et nærværende, levende, sjovt og ærligt foredrag af Morten Resen. Også tak til dig!

Årets betonmager

Morten Møller fra Gandrup Element A/S er årets betonmager
Betonelementforeningen var igen i år sponser ved uddeling af prisen som årets betonmager. Æren tilfaldt i år Morten Møller fra Gandrup Element A/S. Mortens holdkammerater fremhævede hans engagement i undervisningen, hans hjælpsomhed og hans gode humør som begrundelse for deres valg.

Gandrup Element A/S ønsker Morten Møller et stort tillykke med kåringen som ”Årets betonmager”. Vi er stolte over og glade for Mortens indsats og engagement, der ligeledes kendetegner ham i vores virksomhed, udtaler adm. direktør, Karsten Jensen.

GANDRUP ELEMENT A/S​,Teglværksvej 35, 9362 Gandrup​ //CVR: 13972648 //+ 45 96 54 38 00 //faktura@gandrupelement.dk //ge@gandrupelement.dk